שירות החשבונית שלנו נדרש עבור כל מי שעובד בעבודה שלא משלמת לו בתלוש שכר ודרושת ממנו להנפיק חשבונית על מנת לקבל תשלום. את תיק העצמאי, נאלץ העובד לפתוח על אף שהוא בכלל לא חפץ בכך. תיק כזה פותחים בעיקר על מנת לספק שירותים באופן קבוע ובנפח גדול או אם יש לכם כוונה להפוך למותג בתחום בו אתם מבצעים את משלח היד שלכם, על מנת שיכירו אתכם וכד'.
בכל מקרה אחר, בו אתם בסך הכל רוצים להשתכר, אין סיבה שתפתחו תיק. אם האדם לו את נותנים שירות מתנה זאת בקבלתכם לעבודה איתו, פשוט תמסרו לו את הפרטים שלנו ואנחנו כבר נטפל בהכל זה מה שאנחנו עושים עבורכם כלקוחותינו – מורידים מהראש שלכם את כל "העבודה השחורה".
עריכת תיאום מס בין יותר ממעסיק אחד:
במידה והעבודה העיקרית שלכם, לדגומא: "וולט" אינה היחידה שמכניסה לכם כסף, אנו נערוך עבורכם תיאום מס שישרת אתכם ויקטין את שיעור המס למינימום הנדרש בחוק מבחינתכם.
וולט לא יירשם כמעסיק שלכם בשום צורה, אנחנו נקבל את הכסף מוולט עבורכם מדי חודש, ננפיק לה חשבונית ולכם אנו נשלם בהעברה בנקאית בניכוי 3.5% +מע"מ. זה השכר טרחה שאנו לוקחים על השירות שלנו.
תנאי התקשרות קלים ונוחים – התחברות קלילה ללא בירוקרטיה מיותרת וליווי ע"י סוכן אישי צמוד:
במידה והתקבלתם לעבוד בוולט או בכל מסגרת אחרת שמשלמת דרך חשבונית, פשוט פנו אלינו, הירשמו באופן דיגיטלי , קל ונוח ,הסדירו את העברת השכר שלכם אלינו ואת פרטי חשבון הבנק שלנו וקבלו תלוש מסודר ופשוט להבנה. התלוש יישלח לכתובת הדוא"ל שלכם והכסף יועבר לחשבון הבנק שאתם תבחרו בעת ההרשמה. במידה וחלו שינויים בפרטי הבנק, בשונה מחברות אחרות, אצלנו קל מאד לערוך /לשנות ולהסדיר את ההעברות הבאות להיכן שנדרשות. השירות שאנו מספקים הוא מעל לכל, על בסיס תנאי התקשרות מעולים ובמחשבה מתמדת על הלקוח שלנו.