תיאום מס וולט לאחר רישום כעצמאי שכיר

הכירו את בית לעצמאי-ההתחשבנות שלנו השקט שלכם!  אנחנו מספקים שירותים לעצמאיים המכסים אותם מבחינה חוקית מול הרשויות: הכנת דו"ח רווח והפסד, הצהרת הון כל 5 שנים כמתבקש בחוק, יש לנו מחלקה שמספקת שירותי דיווח מלאים לשליחי וולט. מדוע מכל חברות השליחויות רק לוולט צריך לספק שירות כזה? משום שיתר החברות, למשל תן-ביס, הן חברות שהיחסים בהן הם של עובד מעביד. החברה מנפיקה תלוש שכר כנגד השעות והבונוסים של השליח. בוולט זה לא עובד ככה. לוולט אין עובדים, זו נקודת הפתיחה. יש לה שותפים. השליח שהתקבל לעבוד תחת הדגל של וולט הוא שותף עצמאי הפועל מול תאגיד וולט בפינלנד פה בישראל. וולט מספקת לו כסף ישירות, ללא תלוש, והוא צריך לספק לה חשבונית, כמו שהוא היה מספק לכל לקוח אחר של אותו עצמאי.

אל תשלמו מס עצמאיים גבוה

עוסק פטור יהפוך חיש מהר להיות עוסק מורשה וישלם מע"מ, עוסק מורשה שהורגל לשלם מע"מ נמוך ימצא את עצמו חייב למס ערך מוסף אלפים ולעתים עשרות אלפי שקלים בשנה. אל תגיעו לשם. אפשר אחרת. אצלנו יקלטו אתכם כעצמאים בחברת "בית לעצמאי". וולט הופכים להיות הלקוח שלנו והם משלמים לנו. אנחנו נשלם לכם את הכסף שוולט שילמה לנו בתצורה של תלוש וולט כמשכורת. בדרך זו אתם לא צריכים לפתוח תיק עצמאי והחובה היחידה שלכם היא לערוך תיאום מס וולט אם יש לכם מקום עבודה שכיר אחר וגם פה בית לעצמאי מלווים אותכם לאורך כל הדרך.

עריכת תיאום מס וולט עבור שליח שעובד בעבודה נוספת

אתה עובד גם בעבודה נוספת כשכיר ? ואולי העבודה השנייה כלל לא קשורה לענף השליחויות? שליח שיש לו יותר מעבודה אחת, בנוסף לעבודתו בוולט דרך "בית לעצמאי", צריך לערוך תיאום מס וולט. בתיאום המס יירשם שיש לו מקום עבודה אחד "בית לעצמאי" (ובפועל, הוא עובד בוולט), ומקום עבודה אחר בו הוא אכן עובד כהכנסה נוספת. על פי מדיניות מס הכנסה של ימינו, מחלקת תיאום מס צפויה להכריז על "בית לעצמאי" כמקום הכנסה עיקרי (בשל הפרמיות הגבוהות והשעות המרובות שמספקים בוולט) ועל עבודת המשנה כמקום הכנסה משני, אותו הם יחייבו במס. על "בית לעצמאי" יוענקו 2.25 נקודות זכות המגיעות לנישום כמקום עבודה ראשי, להוציא תלושים בהם נחצה סף המס.

תלוש שכר וולט

תלוש וולט

 

למה לעבוד איתנו?

בית לעצמאי כשמו כן הוא – המטרה שלנו היא להוות בית לכל מי שרוצה לעבוד בתוך עצמאי במדינת ישראל.

חשוב להבין כי עבודה כעצמאי היא עבודה מורכבת ולא פשוטה לא רק בגלל העבודה עצמה, אלא יותר בגלל הבירוקרטיה. במדינת ישראל הבירוקרטיה היא קשה מאוד והיא יכולה להשפיע רבות על היכולת שלכם לעבוד בתור עצמאיים. הליך הקמת העסק הוא מורכב, הנפקת החשבוניות, הדיווחים השוטפים והתקופתיים ועוד. הבירוקרטיה הזו מרחיקה לא מעט אנשים מעבודות המצריכות מהם לעבוד בתור עצמאיים, כמו שליחים של וולט, וחבל.

במיוחד עם פרוץ מגיפת הקורונה והסגרים של שנת 2019, העבודה בתור שליחים הפכה למבוקשת מאוד על ידי רבים בן רגע, אך גם לאחר מכן לא מעט אנשים ממשיכים לעבוד בתחום, בין אם בתור הכנסה עיקרית ובין אם בתור הכנסה נוספת.

אם גם אתם חושבים לעבוד בתור שליחים של חברת קבלן וולט ורוצים להיות בטוחים כי אתם מבצעים את העבודה בצורה טובה ונכונה מול רשויות המס, אנחנו כאן בשבילכם. כל מה שאתם צריכים לעשות הוא לפנות אלינו ואנו נטפל בכל ההליכים הבירוקרטיים מול הרשויות השונות, הרישום של העסק שלכם, ההנפקה של החשבוניות לוולט וכמובן – ביצוע תיאום מס במידה ואתם עובדים גם מול וולט וגם מול חברה אחרת כשכירים.

אז למה אתם מחכים? רוצים להגדיל את ההכנסה החודשית שלכם מעבודה בתור שליחים של וולט, פנו אלינו עוד היום ונשמח להעניק לכם בית לכל הצרכים שלכם בתור עצמאי שכיר, ובכלל.

זמינים בשבילכם תמיד!